Over mij

Mijn verhaal

Na een burn-out en een scheiding zat ik diep in de put. Het was alsof ik vastzat in een donkere plek waar ik niet uit kon komen. Elke dag was een strijd. Alsof ik aan het overleven was in plaats van echt te leven. Ik had het gevoel dat ik vastzat in een soort draaikolk van slechte dingen en ik kon er niet uitkomen.

In plaats van te genieten van de dingen om me heen, kwam ik mijn dagen door zonder echt te voelen wat er gebeurde. Ik was overstelpt door zorgen en verdriet. Elke keer als ik dacht dat het beter zou worden, kwamen er weer nieuwe problemen op mijn pad. Ik vocht tegen die problemen, maar het leek nooit op te houden.

Ik bleef maar doorgaan omdat ik dacht dat ik dat moest doen. Ik voelde me heel erg onder druk gezet door mezelf en anderen. Maar daardoor voelde ik me alleen maar slechter. Uiteindelijk was ik helemaal uitgeput, zowel vanbinnen als vanbuiten. De moeheid straalde van mij af. Toen wist ik dat er iets moest veranderen. Ik kon niet zo doorgaan. Ik wilde meer uit het leven halen dan alleen maar overleven. Ik wilde gelukkig zijn en me goed voelen. Daarom begon ik te zoeken naar een manier om dat te bereiken.

Als ik het kan….

Gelukkig zocht ik hulp om mijn leven weer op orde te krijgen. Ik leerde hoe ik zelf een rol speelde in de situaties waar ik in belandde. Ik herkende de rode draad.

Hard werken, streng zijn voor mezelf en altijd de vrede proberen te bewaren, waren geen garantie voor succes en geluk. Ik vergat steeds mezelf. Op allerlei gebieden.

Ik stelde geen grenzen en paste me constant aan anderen aan. Hierdoor raakte ik mezelf kwijt en wist ik niet meer wat ik echt wilde. Ik ontdekte patronen die ik had ontwikkeld om te overleven. Dankzij dit inzicht kon ik aan mezelf werken.

Dat heeft mij gemaakt tot de vrouw die ik vandaag ben: krachtig, liefdevol, blij en zelfbewust. Ik heb weer controle over mijn leven. Ik begrijp mezelf beter, voel me rustiger en ben in balans. Ik weet wat mij drijft, waar ik energie van krijg en waar ik gelukkig van word. Ik doe nu dingen die echt bij mij passen en leef in mijn volle potentie.

Met al deze kennis en ervaringen wil ik jou ook helpen. Ik begrijp precies wat je nodig hebt als je jezelf herkent in mijn verhaal. Ik help je om in je kracht te komen en je mooiste leven te leiden.

Wil jij dit ook?

Laten we samen aan de slag gaan!

Van uitgeblust naar levenslust!

Maak meteen een afspraak in mijn agenda voor een succesgesprek:

Download mijn gratis e-boek

Leef je ware potentie

Ontdek de 5 stappen om je ware potentie te leven