Leef je ware potentie

masterclass

Masterclass “Leef je ware potentie”

Voel je je vaak moe en gestrest omdat je altijd voor anderen zorgt en jezelf soms vergeet? Misschien denk je wel dat je niet zo belangrijk bent en twijfel je of al je harde werk echt iets oplevert. Deze masterclass is een kans om even uit de waan van de dag te stappen en op zoek te gaan naar wat jou gelukkig maakt.

Periodiek geef ik samen met Mirja de gratis masterclass “Leef je ware potentie”.

Waarom neem je deel aan de masterclass “Leef je ware potentie”?

Zet jezelf op de eerste plaats

Ken je dat gevoel dat je anderen altijd voorrang geeft en dat je jezelf wegcijfert? Het is tijd om die gewoonte te doorbreken. Door jezelf op de eerste plaats te zetten, ontdek je hoe het anders kan en zorg je ervoor dat je weer in je energie komt. Stop met jezelf te verliezen in de wensen van anderen en ervaar wat écht belangrijk voor JOU is.

Doe wat jij wil

Als je jezelf de tijd geeft en je behoeften duidelijk voor jezelf maakt, wordt het makkelijker om te doen wat jij wil. Stop met het leven in de waan van de dag en omring jezelf met activiteiten die JOU gelukkig maken. Ontdek hoe het is om de hoofdrolspeler te zijn in je eigen leven, niet slechts een figurant.

Goed voor jezelf zorgen

Zorgen voor anderen is nobel, maar jezelf vergeten is schadelijk. Ontdek waarom zelfzorg geen egoïsme is, maar een noodzakelijke investering in je eigen welzijn. Maak tijd voor ontspanning en hobby’s die je blij maken en energie geven. Stap uit die constante druk en gun jezelf het plezier van me-time. Je hebt niet alleen een relatie met anderen, maar vooral een relatie met jezelf. En die heeft recht op al jouw aandacht. Belangrijk is dat je daar tijd voor maakt. 

Helend schrijven

Stel je voor dat alle stukjes van de puzzel op hun plek vallen en je het leven leidt dat je het liefste wilt. Misschien wil je gewoon jezelf accepteren, meer zelfvertrouwen hebben, innerlijke rust vinden of fijne relaties hebben. Helend Schrijven helpt je hierbij. Schrijven helpt je om rust te vinden in jezelf en orde te scheppen in de chaos. Het is alsof je een ontdekkingsreis maakt door je eigen gedachten en gevoelens. Elk woord dat je opschrijft, brengt je dichter bij het begrijpen van jezelf. Wil je weten hoe je dat doet? Kom dan naar de gratis masterclass Leef Je Ware Potentie. 

 

Periodiek geven we de gratis online Masterclass

Maar waar begin je? Periodiek geven Mirja en ik een gratis online masterclass waarin we je laten kennismaken met de kracht van jezelf op de eerste plaats zetten en hoe helend schrijven je hierbij helpt.

Waar wacht je nog op?

Heb je belangstelling en wil je jezelf alvast op de lijst zetten?

Meld je dan nu aan.

Retraite

Deze masterclass is een introductie op onze retraite die we jaarlijks geven. De retraite geeft je de kans om in alle rust, focus en veiligheid met jezelf aan de slag te gaan onder de deskundige begeleiding van ons. We hebben een mooi programma. Deze retraite vindt meestal plaats in Hof Christina Hoevehotel in Vrouwenpolder. Het hele hotel staat ons ter beschikking zodat we ongestoord aan de slag gaan. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Je hebt je eigen kamer met douche en toilet en we verzorgen ontbijt, lunch en diner. 

Bianca Scherpenisse

Na een zware tijd met een burn-out en een moeilijke scheiding, voelde ik me echt heel rot. Mijn leven leek een aaneenschakeling van moeilijke momenten, waarin ik amper grip had op mezelf en wat er om me heen gebeurde. Ik was helemaal vastgelopen, maar gelukkig heb ik de stap gezet om hulp te zoeken, en dat heeft echt een wereld van verschil gemaakt.

In dat proces ontdekte ik niet alleen waar ik zelf tegenaan liep, maar ik ontwikkelde ook een soort antenne voor de strubbelingen van anderen. Ik leerde steeds meer over hoe onze gedachten en gewoontes ons beïnvloeden. En juist dat inzicht is waar ik als coach mijn kracht uit haal.

Ik ben niet alleen getuige geweest van mijn eigen groei, maar ik heb ook manieren ontdekt om anderen te helpen in hun eigen ontdekkingstocht. Mijn talent zit ‘m in het begrijpen van jouw levensvragen en je hierin duidelijkheid en richting geven. Dat maakt mij een coach die écht impact heeft.

Nu ik mijn leven weer stevig in handen heb, wil ik niets liever dan anderen helpen hun eigen kracht te vinden. Als coach begrijp ik niet alleen hoe zelftransformatie werkt, maar ik heb ook praktische tools om anderen te begeleiden naar welzijn en persoonlijke groei. Mijn eigen ervaringen zijn niet alleen een bron van begrip, maar vooral ook van inspiratie. Ik sta klaar om jou te begeleiden naar een leven vol kracht, blijdschap en zelfbewustzijn.

Mirja Hennink

In mijn werk als communicatieadviseur en schrijfcoach heb ik geleerd om niet alleen effectief boodschappen over te brengen, maar ook om echt te luisteren naar de diepere lagen achter woorden die ik hoor.

Ik ontmoet veel verschillende mensen, elk met hun eigen manier van praten en doen die te maken hebben met hoe je bent en wat je belangrijk vindt. Ik let daarbij op wat je nodig hebt en denkt, zodat ik goed begrijp waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. Ik zie dat er achter elke boodschap een bijzonder verhaal zit, gevormd door wie je bent en wat je motiveert.

Ik herken patronen en begrijp wat er echt toe doet. Mijn betrokkenheid gaat verder dan alleen woorden; ik ben hier om naar je te luisteren, je te begrijpen en samen met jou op ontdekkingsreis te gaan.

Als coach gebruik ik mijn ervaring niet alleen om oppervlakkige problemen aan te pakken, maar ook om met jou de diepere lagen te verkennen. Ik help je om je eigen kracht te ontdekken en actie te ondernemen. Mijn achtergrond is meer dan alleen een bron van inzicht; het is een waardevolle aanvulling op mijn rol als jouw persoonlijke coach.

Aanmelden Masterclass

Ja! Ik kom graag alvast op de lijst te staan.

 

Naam*