Aanbevelingen

Bianca is een intelligente en prettige persoon. Zij communiceert op een open en eerlijke manier. Haar frisse blik werkt inspirerend voor mensen. Bianca ondersteunt mensen op een manier waarbij echt sprake is van ontzorgen.

Roger Brouwers

manager

Bianca voelt zich in verschillende rollen thuis, bijvoorbeeld als projectmedewerker, managementsecretaresse, vertrouwenspersoon en procesadviseur/-beschrijver. As je voor Bianca kiest, heb je altijd die plus, want Bianca stopt niet waar haar taak stopt, Bianca denkt altijd mee, verder en vooruit. Ze is iemand die bergen werk verzet, vrolijk en opgewekt is, multi inzetbaar is, de risico’s overziet en altijd een goede tip voor je heeft.

Mara van der Lans

manager

Ik heb Bianca leren kennen als een gedreven professional. Ze heeft een scherp inzicht in processen en weet wat er nodig is om deze efficiënt in te richten. Daarnaast is Bianca erg op de mens gericht. Ze is een goede gesprekspartner die op een fijne manier feedback geeft. Vaak heeft ze aan een half woord genoeg om een situatie te doorgronden.

Monique Gijsbrechts

teamleider

Ik heb heel intensief met Bianca gewerkt. Bianca is naast een heel fijn warm mens een kei harde werker. Haar kracht zit in het verbinden van mensen, puinruimen, bouwen aan, meedenken zowel in oplossing als strategie vraagstukken, hoe groter de chaos hoe leuker Bianca het vindt haar bijdrage en visie in te brengen. Voor mij zorgt ze voor structuur, oppakken van zaken en meedenken met mij. Voor het team is zij de verbinder, ze is makkelijk benaderbaar en heel behulpzaam, ze straalt een bepaalde manier van rust uit waardoor het prettig is om bij haar te zijn. Ze denkt in oplossingen en communiceert op een coachende wijze.Een echte duizendpoot en een aanwinst voor ieder bedrijf!

Rachael de Kroon

teamleider

Bianca ziet haarscherp hoe het sentiment in het team is: zij communiceert effectief met iedereen en geeft medewerkers soms een zetje in de juiste richting. Dat was voor mij als teamleider erg waardevol en hielp om het team weer op de goede weg te krijgen.

Ik heb Bianca leren kennen als een prettig persoon om mee samen te werken. Zij heeft een sterke sociale antenne, is oplossingsgericht en geeft opbouwend tegengeluid. Ik hoop dat we nog een keer kunnen samenwerken!

Jeannette Fornerod

teamleider

Download mijn gratis e-boek

Leef je ware potentie

Ontdek de 5 stappen om je ware potentie te leven